PLANTADA DEL DIMONI

De l’1 al 10 de maig 

La imatge del Dimoni ha estat creada a partir del 25è Premi de Disseny del Dimoni de Badalona Crema’l tu! La imatge del Dimoni ha estat creada a partir del 25è Premi de Disseny del Dimoni de Badalona Crema’lt tu! El disseny guanyador ha estat el de Cristian Jerónimo Reina, amb el lema “Apugem els preus”. Un Dimoni que reflecteix una crítica a la inflació que vivim, a l’increment generalitzat i sense aturador dels preus de la cistella de la compra. La construcció del Dimoni és obra de Ramón de los Heros, dibuixant i artista plàstic badaloní, especialista en construcció d’escenografies.

FEM TRADICIÓ I CREMEM DIMONIETS I XUMETS

La Nit de Sant Anastasi el Dimoni no crema sol, sinó que ho fa acompanyat dels dimoniets que els infants de les escoles han anat deixant a la seva falda, i fins i tot dels xumets de nens i nenes que aprofiten les Festes de Maig per deixar-los enrere. Els més menuts podran deixar-lo, acompanyats d’un adult, i sempre que els pares o tutors creguin que és el moment més adequat per fer-ho.

Per tal de reduir el temps d’espera de les visites escolars es recomana seguir les següents franges horàries de visita per als diferents cicles educatius:

  • Educació infantil i primària, de 9 a 12.30 h.

  • Educació secundària, a partir de les 12.30 h.

Les persones amb mobilitat funcional o mobilitat reduïda tindran accés preferent per a la cua d’entrada. Us preguem que atengueu aquestes indicacions per evitar aglomeracions.

Desplaça cap amunt