Programació dels teatres municipals a les Festes de Maig

Diumenge 7 de maig

19 h, al Teatre Zorrilla

TEATRE

Yllana 25

Companyia Yllana

La companyia ha complert 25 anys i ho celebren amb un nou espectacle Yllana 25. A l’escenari recrearan els grans moments de la seva llarga trajectòria, els seus xous s’han vist a més de 40 països i han participat en temporades teatrals a Nova York, Roma o París, entre d’altres. Us faran passar una vetllada inoblidable, farcida dels seus gags i esquetxos més emblemàtics.

Diumenge 14 de maig

19 h, al Teatre Zorrilla

MÚSICA

Orquestra Baetulo

Orfeó Badaloní

L’Orfeó Badaloní s’engalana per Festes i celebra la presentació d’una nova iniciativa, l’Orquestra Baetulo en col·laboració amb l’Ajuntament de Badalona. Aquesta formació està integrada per joves músics professionals i es proposa arribar a ser una de les millors formacions del país, alhora que ambaixadora de Badalona. L’Orquestra Baetulo i el seu Cor oferiran el Rèquiem de Fauré, un obra de gran bellesa, delicada i alhora grandiosa. Una cita obligada per a tots els amants de la música.

 

Dissabte 20 de maig

21 h, al Teatre Zorrilla

TEATRE

Birdie

Agrupación Señor Serrano

La companyia internacional Agrupación Señor Serrano torna a Badalona amb Birdie -espectacle estrenat al festival Grec del 2016- per fer-nos volar amb el seu llenguatge inquiet i vibrant. Servint-se de la performance, el text, el vídeo o les maquetes ens proposen una reflexió esmolada sobre els moviments migratoris i sobre la condició de ser refugiat.

Diumenge 28 de maig

19 h, al Teatre Zorrilla

MÚSICA

Sota teràpia

De Matías Federico

Un divendres al vespre tres parelles són convidades a participar d’una particular i relaxada sessió de teràpia. Aparentment res gaire extraordinari, a causa de l’absència del terapeuta la sessió la portaran a terme els mateixos pacients. Sota teràpia, un dels èxits de la temporada, es presenta en forma de comèdia esbojarrada de la mà del director argentí Daniel Veronese, que ens farà riure i pensar sobre la difícil missió de travessar una vida junts.