Programació dels teatres municipals a les Festes de Maig

Dissabte 5 de maig

19 h, al Teatre Zorrilla

TEATRE

Cyrano

d’Edmond Rostand

Lluís Homar i Pau Miró tornen a treballar junts i ens tornen a sorprendre!  Ens presenten una adaptació del clàssic Cyrano de Bergerac, d’Edmond Rostand però  aquest cop Homar no interpreta tots els papers, sinó que està acompanyat d’un repartiment de luxe i, de nou, d’una banda sonora d’excepció: les cançons de Sílvia Pérez Cruz. Humor, emoció i molt de romanticisme.

Diumenge 13 de maig

18 h, al Teatre Zorrilla

CONCERT

‘Oh quina nit! Els musicals moderns‘

L’Orfeó Badaloní i l’Oca Underground col·laboren de nou per oferir aquest concert, un espectacle que recull peces dels musicals que han fet la volta al món i els autors més emblemàtics del gènere. Un grup musical i una cinquantena de cantants acompanyats de vuit músics a l’escenari combinaran la força de les peces corals amb la subtilitat i la màgia de solos i duets per fer el seu tribut personal als musicals més importants dels últims anys a Broadway i al West End. A càrrec de l’Orfeó Badaloní.

Diumenge 20 de maig

19 h, al Teatre Blas Infante

TEATRE

Mal Martínez

Marc Martínez

Després de 30 anys de personatges, bolos, muntatges, gires, pilots, sèries, maquetes, concerts, lectures, assaigs, prèvies, estrenes, platós, càstings, rodatges, doblatges, entrevistes, seqüències el polipatètic actor del Raval torna a la casella de sortida.

Divendres 25 de maig

21 h, al Teatre Zorrilla

TEATRE

Adossats

23 d’abril. Sant Jordi. Una urbanització de cases adossades al Vallès Occidental. El dia s’allarga, comença el bon temps. Una família de classe mitjana catalana es troba al jardí de la casa del Jordi i la Carme. Tres generacions de Jordis celebren plegats el dia del nostre patró. Però ho faran envoltats de roses plenes d’espines, de dracs que treuen foc, de cavallers que potser no són tan valents i de princeses que es reserven un fort caràcter.

Diumenge 27 de maig

18 h, al Teatre Zorrilla

TEATRE

Adéu Bienvenida

Companyia Mimaia-Teatro

Tots els diumenges, la taula de la Bienvenida s’omple de mariners i pescadors que van a gaudir de les millors sardines del port. Una gran taula sense estovalles i amb olor de peix, una taula on es permet escriure com si fos un gran llibre obert…De la mar a la taula, de la taula a la mar… la vida passa en un cicle continu com el peix que es mossega la cua.

Espectacle premiat en diversos festivals de titelles de l’Estat.