Programació dels teatres municipals a les Festes de Maig

Dissabte 4 de maig

21 h, al Teatre Zorrilla

TEATRE

Pel davant i pel darrera

de Michael Frayn

Probablement és la comèdia més divertida mai escrita des que es va estrenar a Londres l’any 1982, una opinió àmpliament compartida per milions de persones de tot el planeta. L’espectacle ens mostra les dificultats de tot tipus que pateix una companyia de teatre per muntar una obra teatral de bastant poca qualitat.

Diumenge 5 de maig

19 h, al Teatre Blas Infante

MÚSICA

Mayte Martín

Memento

Mayte Martín torna a Badalona per representar la seva nova proposta musical, Memento, una incitació al record per fer present allò que l’artista considera essencial de la seva relació amb el flamenc.

Diumenge 12 de maig

19h, al Teatre Zorrilla

CONCERT

100 anys de Broadway

Celebrem la història de Broadway i la gran herència del teatre musical en aquest meravellós arranjament de Mac Huff. Des de la música de Tin Pan Alley fins a l’actual Broadway contemporani, trepitjaràs la màgia de tot un segle d’entreteniment, rialles i música genial! Interpretat pel Cor Projectes, solistes de l’Oca Underground i formació instrumental. A càrrec de l’Orfeó Badaloní.

Divendres 17 de maig

21 h, al Teatre Principal

TEATRE

Rebota, rebota y en tu cara explota

Agnès Mateus i Quim Tarrida ens presenten una reflexió sobre la violència  contra les dones i la passivitat social amb la qual acollim aquesta agressió que s’ha convertit en part del nostre dia a dia. Un espectacle que ho denuncia i comença a dir les coses pel seu nom, per vèncer la por.

Dissabte 18 de maig

21 h, al Teatre Zorrilla

TEATRE

La Zanja

En Miquel, tècnic d’una multinacional minera, arriba a una explotació de la companyia a Sud-amèrica, on l’alcalde i la seva comunitat esperen aquest nou ‘descobridor’. És així com es produeix el retrobament entre dos mons i dues formes diferents d’entendre la vida.